Servicii Bespoke

Bespoke este serviciul nostru de top adresat in special persoanelor care isi doresc mai mult decat o piesa vestimentara. Este un concept ce inglobeaza consulanta vestimentara profesionista si o tinuta realizata in regim unicat, pe masurile proprii, cu modelul dorit, ajustat in functie de stil si silueta, din materiale preferate. Este doza de rasfat pe care o oferim clientilor nostri si ne mandrim cu aprecierea hainelor noastre ca fiind ,,cu endorfine”.

Conceptualizare

Primul pas este sa iei legatura cu noi si sa ne spui viziunea ta iar un consultant din echipa va fi alaturi de tine in acest proces, pentru a te ajuta sa iti clarifici nevoile in functie de obiectivele tale de business si experienta de brand presonal pe care vrei sa o transmiti.

Experiența noastră de peste 14 ani in consultanta vestimentara isi va lasa amprenta asupra ținutelor tale si a stilului tau vestimentar.

Luarea masurilor

Un alt pas important in crearea tinutelor perfecte este luarea unor masuri precise. Echipa noastră de consultanti si atelierul TA-TIENNE au creat un sistem elaborat, eficient si standardizat, prin care urmarim să facem lucrurile “o dată și bine”.

In cadrul sedintei de consultanta vestimentara se vor stabili toate detaliile referitoare la material, croială, accesorii, astfel încât întreaga experiență să fie un act de creație în care clientul nostru să aibă rolul principal.

Crearea tiparului si al croiului

Odata ce am clarificat conceptul si am luat masurile, echipa noastra de productie cu peste 30 de ani de experienta preia stafeta.

Maistrul croitor concepe tiparul cu precizie si îndemânare si apoi croieste tinuta exact asa cum v-o imaginati.

Odata finalizata croiala, tinuta este data la cusut, unde va fi pregatita pentru prima proba.

Confectionarea tinutei si prima proba

In această etapă tinuta croita este cusuta intr-un stadiu initial, care ne ofera posibilitatea de a interveni cu ușurință asupra produsului. 

Conceptul nostru premium, gandit pentru persoane din conducerea companiilor, pentru care timpul este o resursa foarte importanta si bine dramuita, va oferă posibilitatea de a beneficia de probă si livrare la birou, asistată de un consultant specializat.

La proba, se vor face ultimele ajustari astfel încât ținuta sa se plieze perfect pe silueta dumneavoastră.

Finisarea si finalizarea tinutei

Ultima parte a procesului de creație este finisarea tinutei si aplicarea accesoriilor. 

Livrarea produsului este momentul de bucurie  – pentru client, dar mai ales pentru noi. Ce poate fi mai frumos decât sa admiri propria creație? 

Mulțumim cu recunoștință tuturor clienților pentru care suntem creatori de bucurii! 

It's Time to love yourself!

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei