Draga mea,


    TA-TIENNE este despre iubire și mai exact despre iubire de sine. Totul isi are sursa aici. Cu iubirea de sine începe bucuria, pasiunea, viziunea; începe viata însăși. Atunci când începi sa te iubești, alegi întotdeauna ce este mai bun pentru tine și tocmai aici începe misiunea noastră. Ta-tienne este mai mult decât personal tailoring - este o filosofie de viata, este o viziune pe care dorim sa o transmitem prin tot ceea ce facem. Noi credem ca lucrurile frumoase și de succes se nasc din pasiune, așadar fiecare ținută este creeata cu dragoste și grija. Credem ca micile detalii în vestimentație fac diferenta și alegem sa manifestam unicitatea prin accesorii și croieli deosebite. Credem ca fiecare femeie merita sa se simtă specială și asta este menirea noastră - sa trezim feminitatea, sa ii reamintim femeii ca a fost creeata sa fie frumoasa și sa redescopere plăcerea de a se răsfața, de a se iubi și a-și oferi tot ce este mai frumos și mai bun. Și mai credem ca femeia moderna este o super-femeie, care trebuie sa tina în echilibru familia, cariera, latura spirituala, materiala; trebuie sa fie puternica, dar și vulnerabila și sensibila, sa fie senzuala, dar și inocenta, sa fie iubitoare, dar și dura, sociabila, dar și rezervata. Pentru toate aceste femei din tine noi creem ținuta care sa te exprime... Cu drag, TA-TIENNE


Scurt Brief

Intr-o lume care cere perfectiune, inovatie si stil, noi am dezvoltat TA-TIENNE.

SERVICII OFERITE

Fundamentele TA-TIENNE se bazeaza pe productia de haine la comanda si nu numai.
Mai jos puteti regasi gama de produse oferite.Semnatura dumneavoastra in moda!

TA-TIENNE este un Brand distinct. Inovatia noastra pentru revolutia vestimentara este o emblema pe care o integram cu multa incredere pe piata romaneasca incepand cu acest trimestru al anului. Suntem un Brand care pune accent pe valorile internationale, moderne, couture, dar toate convergente intr-o valenta pret-a-porter pe care o sustinem cu linii precise, valori creative individualizate, iar aceasta unicitate de stil prin croi, dorim sa v-o prezentam cat de curand.

De indata ce sunteti pregatit/a pentru o consultanta, un reprezentant oficial al Companiei noastre se va prezenta alaturi de mostre, simulari si catalog la locatia stabilita de comun acord, prentru o prezentare practica, insotita de un consultant profesional de stil.

Completeaza formular